Met ingang van: 1 augustus 2024
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren: 0,6 – 1,0 fte

Descart is dé design, science en kunstschool van Utrecht, onderdeel van het St-Gregorius College. Vanwege de snelle groei van onze school, zijn we vanaf 1 augustus 2024 (eerdere startdatum in overleg mogelijk) op zoek naar een docent wiskunde.

Descart
Descart is opgericht in 2020 en schooljaar 2023/2024 is het vierde schooljaar in de geschiedenis van Descart. Descart telt ruim 800 leerlingen en vier leerjaren: klas 1 t/m klas 4. Met oog op de groei van de bovenbouw van Descart in de nabije toekomst, nodigen we expliciet ook docenten met een eerstegraads bevoegdheid uit om op deze vacature te solliciteren.

Lessen
Als docent wiskunde is het je primaire taak om een docent te zijn in het voorgezet onderwijs, met alles wat daarbij komt kijken. Daar hoort uiteraard bij dat je in staat bent om met passie uitdagende lessen binnen de leerlijn te ontwikkelen. Hierbij verwachten wij dat je lessen verzorgt waarbij leerlingen worden geprikkeld om net even anders te denken en waarin de link met de belevingswereld van de leerling wordt gelegd.

Op Descart worden leerlingen maximaal vier keer per jaar getoetst. Dit houdt in dat de meeste groei voortkomt uit feedback die de docent zowel mondeling als schriftelijk kan geven. Onderdeel van je taak is dan ook het schrijven van reflectieverslagen voor de leerlingen, deelname aan vakoverstijgende opdrachten en bijdragen aan onze onderwijsontwikkeling.

Data sollicitatieprocedure

Bij interesse vragen we om te reageren. Bij geschiktheid zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Wij ontvangen graag je motivatie en cv via a.mooijman@gregorius.nl.

De sluitingsdatum voor de sollicitatiebrief met CV is zondag 15 maart 2024. We willen de procedure voor 1 april hebben voltooid.

Voor vragen kan je contact opnemen met Alexandra Mooijman via a.mooijman@gregorius.nl.

Categories: Vacatures