Vanwege de groei van Descart zoeken we per augustus 2024 een docent scheikunde die onze sectie komt versterken. Interesse? Neem dan contact op via w.sjoukes@gregorius.nl (Wendy).

De sluitingsdatum voor de sollicitatiebrief met CV is zondag 12 mei 2024. De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden vanaf vrijdag 17 mei. We willen de procedure voor 1 juni hebben voltooid. 

Bekijk ook de vacature op Meesterbaan via deze link.

Aantal uren: c.a. 0,6 fte

Descart is dé design, science en kunstschool van Utrecht voor vwo en havo, onderdeel van het St-Gregorius College. Vanwege de groei van onze school, zijn we vanaf 1 augustus 2024 op zoek naar een docent scheikunde 

Descart is opgericht in 2020 en schooljaar 2023/2024 is het vierde schooljaar in de geschiedenis van Descart. Descart telt in schooljaar 2024/2025 ongeveer 1100 leerlingen. Descart verhuist in augustus 2024 naar een nieuw schoolgebouw (met gloednieuwe beta-lokalen) aan de Grebbeberglaan 7 in Utrecht en groeit de komende jaren door naar ruim 1400 leerlingen. Er is dus ook ruimte in het jaar 2025/2026 om te groeien naar meer fte 

Als docent scheikunde is het je primaire taak om een docent te zijn in het voorgezet onderwijs, met alles wat daarbij komt kijken. Daar hoort uiteraard bij dat je in staat bent om met passie uitdagende lessen binnen de leerlijn te ontwikkelen. Hierbij verwachten wij dat je lessen verzorgt waarbij leerlingen worden geprikkeld om net even anders te denken en waarin de link met de belevingswereld van de leerling wordt gelegd. 

Op Descart worden leerlingen maximaal vier keer per jaar getoetst. Dit houdt in dat de meeste groei voortkomt uit feedback die de docent zowel mondeling als schriftelijk kan geven. Onderdeel van je taak is dan ook het schrijven van reflectieverslagen voor de leerlingen, deelname aan vakoverstijgende opdrachten en bijdragen aan onze onderwijsontwikkeling.

Heeft u belangstelling of vragen omtrent de vacature? Neem dan contact op met Wendy via w.sjoukes@gregorius.nl.

Categories: Vacatures