Met ingang van: in overleg
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren: minimaal 0,4 fte

Descart is dé design, science en kunstschool van Utrecht. Vanwege de snelle groei van onze school, zijn we op zoek naar een docent Nederlands.

Als docent Nederlands is het je primaire taak om een docent te zijn in het voorgezet onderwijs, met alles wat daarbij komt kijken. Daar hoort uiteraard bij dat je in staat bent om met passie uitdagende lessen binnen de leerlijn te ontwikkelen. Hierbij verwachten wij dat je lessen verzorgt waarbij leerlingen worden geprikkeld om net even anders te denken en waarin de link met de belevingswereld van de leerling wordt gelegd.

Op Descart worden leerlingen maximaal vier keer per jaar getoetst. Dit houdt in dat de meeste groei voortkomt uit feedback die de docent zowel mondeling als schriftelijk kan geven. Onderdeel van je taak is dan ook het schrijven van reflectieverslagen voor de leerlingen, deelname aan vakoverstijgende opdrachten en bijdragen aan onze onderwijsontwikkeling.

Bij interesse vragen we om te reageren. Bij geschiktheid zullen we je uitnodigen voor een gesprek. Wij ontvangen graag je motivatie en cv via i.vrolijk@gregorius.nl (Ischa).

Zie ook de vacature op Meesterbaan.

Categories: Vacatures