Danspresentatie It Takes Two klas 4 op dinsdag 2 april 2024

Het afgelopen kwartaal hebben de dansleerlingen hard gewerkt aan het creëren van een duet. Op 2 april zullen zij hun werk tonen tijdens een intieme studiovoorstelling met de naam ‘It Takes Two’.

Er zullen twee voorstellingen plaatsvinden waarin alle 22 leerlingen hun duet zullen tonen. Voorstelling 1 is om 18.30 uur en voorstelling 2 is om 20.15 uur.

Iedere leerling heeft recht op twee kaarten per voorstelling, dus vier in totaal. Je zal een code ontvangen waarmee je per voorstelling de kaarten kan bemachtigen. Het kan voorkomen dat je graag met zijn vieren naar dezelfde voorstelling wilt komen, onderling ruilen is daarom toegestaan.

We willen dat deze presentatie toegankelijk is, daarom hanteren we geen financiële drempel voor toegang. Voor onze leerlingen vinden we het belangrijk dat zij buiten school ervaring op doen op het podium. Hier zijn kosten aan verbonden. Draagt u dit initiatief een warm hart toe en bent u in de gelegenheid hieraan financieel een bijdrage te leveren, dan kunt u een paar euro per kaartje overmaken aan NL14 RABO 0306 944 081 t.n.v. Sint Gregorius College o.v.v. ‘kaartje voor 2 april 2024’. Elke euro is welkom.

Adres: Danszaal Overvloed, Arkansasdreef 20 Utrecht. Tweede verdieping (lift aanwezig). Parkeren mogelijk.

18:15 Inloop
18:30 Voorstelling 1

20:00 Inloop
20:15 Voorstelling 2

Iedere voorstelling duurt circa één uur. Na de voorstelling is er kort de tijd om even na te praten. Graag zien we u allen op 2 april de prachtige dansers van H4 en V4 bewonderen! Bij vragen kunt u mailen naar Fleur (f.bomelijn@gregorius.nl).

Reserveer met je unieke actiecode

Let op: alle leerlingen hebben een actiecode gekregen waarmee ze twee kaartjes kunnen reserveren voor 18.30 uur en een andere actiecode gekregen waarmee ze twee kaartjes kunnen reserveren voor 20.15 uur. Klik eerst op ‘Gebruik een actiecode’ om de kaartjes beschikbaar te maken.