Voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures op Descart, bekijk onze vacatures via descart.nl/vacatures.

Stages

Wil jij in aanmerking komen voor een stageplaats bij onze school? Stuur dan een mail met motivatie en je CV naar onze stagecoördinatoren via stage@gregorius.nl.

Leernetwerk op school (Los)

Samen leren en groeien in de lerende schoolcontext. Alle lerenden in de school werken op een vast moment in de week in een veilige groep aan ontwikkeling tot veerkrachtige docenten die duurzaam en sterk in het onderwijs staan.

Onderwijsambassadeur worden

Een onderwijsambassadeur werkt zelf buiten het onderwijs of is met pensioen en wil zich graag één dag per week inzetten voor het onderwijs. Als onderwijsambassadeur word je meestal gekoppeld aan een onderwijsprofessional, vaksectie of werk je mee aan een specifiek onderwijs-thema. Ook is het mogelijk een koppeling te maken met een schoolleider of decaan. Door te helpen met allerlei taken van een onderwijsprofessional en het inzetten van je expertise, werkervaring en talenten ontstaat een waardevolle kruisbestuiving voor de school, onderwijsprofessional en leerling. Voor meer informatie kijk op onderwijsambassadeurs.nl.

Keurmerk opleidingsschool

De auditcommissie van het Keurmerk Opleidingsschool van de Hogeschool Utrecht en de Universiteit Utrecht heeft onze school het keurmerk gegeven.

De opleidingsschool is een leernetwerk waarin derde- en vierdejaarsstudenten stage lopen én onderwijs uit de lerarenopleiding op de stageplek volgen. In dit opleidingsprogramma staat het leren vanuit de praktijk en vanuit de leervragen van de studenten centraal. De studenten lopen stage waardoor ze de kans krijgen om kennis te maken met en te leren van vernieuwend onderwijs. De eerste- en tweedejaars studenten worden eveneens begeleid door werkplekbegeleiders en volgen ook intervisie.

Voor de nieuwe, startende docenten heeft onze opleidingsschool een apart opleidingsprogramma (inductieprogramma). De belangrijkste kenmerken van dit programma zijn intervisie, kennismaken met onze leerlijnen en persoonlijke begeleiding.

Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met onze schoolopleider Carla Wilpshaar (c.wilpshaar@gregorius.nl).

Open sollicitatie

Is er momenteel geen passende vacature? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen. Mail je motivatie en CV naar a.mooijman@gregorius.nl. Wij houden je gegevens in onze portefeuille. Zodra er een passende vacature beschikbaar is, nemen wij contact met je op.

Overzicht huidige vacatures

Voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures op Descart, bekijk onze vacatures op meesterbaan.nl of op onze eigen website via descart.nl/vacatures.